dinsdag 6 januari 2015: RONIN M.M.A. A klasse vechter Gary Kono vecht de hoofdpartij op WeLoveMMA te Oberhausen (Duitsland)

image_pdfimage_print

De hoofdpartijen voor editie 12 van “WeLoveMMA” zijn bekend. De eerste show van het nieuwe jaar, met als main event “Mohamed Grabinski vs Gary Kono” en als co-main event “Paulina Ioannidou vs Fran Vanderstukken” gaat door te Oberhausen (Duitsland) op 31 januari 2015.

Mohamed Grabinski bezet momenteel de vierde plaats in de Duitse top tien bij de lichtgewichten en heeft nu vijf professionele overwinningen op rij. De protégé van Pride Gym Hoofd Coach Nordin Asrih slaagde er ook voortijdig in om drie van zijn laatste vijf tegenstanders op hun knieën te dwingen door TKO. De 23-jarige wordt beschouwd als all-rounder die indruk maakt met snelle vuisten. Nu vecht hij echter tegen een internationaal ervaren tegenstander.

De uit Düsseldorf afkomstige vechter voldoet aan de voorwaarden om te mogen vechten tegen Gary Kono, die eerder bij organisaties zoals Cage Warriors, Pro FC, Cage Wars en Respect FC vocht en zichzelf als een doorwinterde MMA veteraan mag bestempelen. De 32-jarige Parijzenaar, die traint bij RONIN M.M.A. in Leverkusen, versloeg in zijn laatste gevecht Edi Karatas (Respect.FC 11) en zal zeker zijn uiterste best doen om verder te blijven op de weg naar de overwinning.