zaterdag 1 maart 2014: M.M.A. Cage Event te Charleroi

image_pdfimage_print

Op zaterdag 1 maart 2014 nam het RONIN M.M.A. team deel aan het M.M.A. Cage Event te Charleroi, dat werd ingericht door de BMMAF.

Het team bestond uit vechter Chris Coppens, Hanshi Eric Van Vaerenbergh, verzorger Diego Afonso Verde, autobestuurders Michael Vandenbussche en Cedric Coppens en nog enkele trouwe supporters.

Chris Coppens vocht de 12de partij in dit mooie gala en kwam uit tegen Jonathan Antoine (El Tigre Gym), beide vechters begonnen aftastend aan de partij, tot het vuurwerk losbarstte toen Chris enkele harde stoten wierp, die echter mooi ontweken werden door zijn tegenstander. Enkele ogenblikken later kwam Chris goed door met een linkse hoek waardoor zijn tegenstander besloot om voor de takedown te gaan, hierbij liep hij echter op twee heel goed geplaatste kniestoten in de lever, wat leidde tot het in elkaar krimpen van Jonathan Antoine, die zich krampachtig vasthield aan de benen van Chris maar uiteindelijk toch een takedown wist te versieren, maar hierbij in een erg strakke guillotine choke kwam te zitten en enkele seconden later volgde de tapout…mooie overwinning van Chris Coppens, die vorige week ook al een mooie 3de plaats wist te versieren op RESPECT FC te Duitsland.

Speciale dank aan de verzorger, de autobestuurders, alle supporters en aan Ludo Boulvin (voorzitter van de BMMAF).