vrijdag 28 augustus 2009: Night of the Raging Bulls te Düsseldorf (Duitsland)

image_pdfimage_print

Afgelopen vrijdag 28 augustus 2009 leverden 2 jongens, genaamd Alex en Fabio, getraind door RONIN M.M.A. LEVERKUSEN, een puik resultaat in de boksring te Düsseldorf. Het was voor beide heren de allereerste maal dat ze in de boksring zouden treden en hetzelfde telde voor hun tegenstander. Bedoeling van dit evenement was om in een tijdspanne van 8 weken, 2 personen die niks kennen van boksen op te trainen en ze een beginnelingen partij te laten draaien tegen een gelijkaardige tegenstander. Een soort strijd tussen 2 prominenten dus, die 8 weken voorbereiding genoten in een bepaalde gevechtssportschool, in dit geval dus RONIN M.M.A. LEVERKUSEN.

De media was volop aanwezig met de nodige televisiecamera’s en een wervelende show van klank en lichtspel. Alex trad als eerste aan en de partij ging mooi en gelijk op, tot hij in de derde ronde zijn tegenstander zwaar raakte en deze 8 tellen kreeg aangesmeerd. Het kostte Alex zijn tegenstander heel wat moeite om deze partij te kunnen uitvechten, wat hem ook lukte…maar Alex won toch zijn bokspartij op een unanieme beslissing!

Dan was het de beurt aan Fabio, die hongerig de partij aanvatte. Bij het begin van ronde 1 bestookte hij zijn tegenstander met zware series vuiststoten, die hem zwaar aansloegen. Bij de aanvang van ronde 2 werd de druk te groot en een KO duidde Fabio als de ontegensprekelijke winnaar aan! Puik werk van RONIN M.M.A. LEVERKUSEN en Senpai Stephan Van Wichelen.